Datum en Locatie

Vrijdag 29 november 2024
 
1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch

Per auto
De locatie is uitstekend te bereiken vanuit de grote steden. Het is slechts een half uur rijden vanuit Utrecht en een uur vanuit Amsterdam. Uw auto kunt u parkeren op één van de 700 parkeerplaatsen voor de deur van 1931. Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor elektrische auto's. Deze bevinden zich rechts van de ingang, naast de fietsenstalling.

Per openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is 1931 uitstekend bereikbaar. 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch bevindt zich op slechts 15 minuten loopafstand van 's-Hertogenbosch Centraal Station. Wanneer u de stations uitgang 'Paleiskwartier/Brabanthallen' neemt, ziet u de toren van het Congrescentrum na ongeveer 10 minuten verschijnen. Deze toren is tevens de hoofdentree van 1931 Congrescentrum. 

 Klik hieronder voor de uitgebreide en actuele routebeschrijving.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij: 
• Nederlandse Vereniging voor Hart- en Vaatverpleegkundigen
• Stichting Beroepsopleiding Hartfunctielaboranten
• Nederlandse Associatie voor Physician Assistants
• Nederlandse Vereniging voor Bachelor Medisch Hulpverleners
• Verpleegkundig Specialisten Register
• Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden

Voor het toekennen van accreditatiepunten maken wij gebruik van uw BIG-nummer welke u via het inschrijfformulier voor CarVasZ dient door te geven. U bent zelf verantwoordelijk om het nummer juist in te vullen. Ontvangen wij een onjuist of geen nummer dan kunnen wij de punten niet toekennen.

Doelgroep

CarVasZ is bedoeld voor zorgprofessionals binnen de cardiovasculaire zorg, werkzaam op de afdelingen: cardiologie, kindercardiologie, vaatchirurgie, thoraxchirurgie, kinderchirurgie, intensive- en cardiac care units, hartcatheterisatiekamers, hartfunctie, hartfalen, interne geneeskunde, neurologie en stroke-units en diverse andere cardiologische poli’s en (thuis)zorginstellingen. Daarnaast zijn voltijd studenten van de Bachelor Verpleegkunde ook van harte uitgenodigd en sluit de NVHVV andere professionals niet uit.

Lidmaatschap NVHVV

Als NVHVV-lid bent u altijd goedkoper uit! Ook in de toegangsprijs voor CarVasZ. Voor slechts € 60,- per jaar bent u lid van de NVHVV, ontvangt u korting op deelname aan CarVasZ en CNE’s en ontvangt u bovendien vijf maal per jaar ons verenigingsblad Cordiaal. Daarnaast kunt u als lid kosteloos gebruik maken van het Kwaliteitsregister van de NVHVV. Voor niet-leden is dit wellicht een overweging om lid te worden van de NVHVV. Overtuig uw leidinggevende en geef aan dat u als NVHVV-lid dit congres niet mag missen. Alle informatie over een Lidmaatschap NVHVV kijk dan op de website: https://www.nvhvv.nl/over/lidmaatschap

Samenwerkingspartners NVHVV

De NVHVV werkt samen met de volgende partners: De Hartstichting, Harteraad, NVVC, NVVC Connect, NU’91, NVF, NVT, DCVA, NHV en Venticare en is lid van het Netwerk Nederland Rookvrij.

CONTACT ROIJÉ CONGRESSEN

A.J. Ernststraat 595-D
1082 LD Amsterdam
020 - 3300941
carvasz@roijecongressen.com