Datum en Locatie

Vrijdag 17 november 2023
 
ReeHorst

Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede

De ReeHorst ligt in Ede, centraal in Nederland. Op slechts 250 meter afstand van treinstation Ede-Wageningen en op 5 minuten rijden vanaf de A12 en de A30. Op de website www.reehorst.nl/route vindt u een uitgebreide en actuele routebeschrijving

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door:
• Nederlandse Vereniging voor Hart- en Vaatverpleegkundigen: 6 punten
• Stichting Beroepsopleiding Hartfunctielaboranten: 6 punten
• Nederlandse Associatie voor Physician Assistants: 6 punten
• Nederlandse Vereniging voor Bachelor Medisch Hulpverleners: 6 punten
• Verpleegkundig Specialisten Register: 5 punten
• Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden: 5 punten

Voor het toekennen van accreditatiepunten maken wij gebruik van uw BIG-nummer welke u via het inschrijfformulier voor CarVasZ dient door te geven. U bent zelf verantwoordelijk om het nummer juist in te vullen. Ontvangen wij een onjuist of geen nummer dan kunnen wij de punten niet toekennen.

Doelgroep

CarVasZ is bedoeld voor zorgprofessionals binnen de cardiovasculaire zorg, werkzaam op de afdelingen: cardiologie, kindercardiologie, vaatchirurgie, thoraxchirurgie, kinderchirurgie, intensive- en cardiac care units, hartcatheterisatiekamers, hartfunctie, hartfalen, interne geneeskunde, neurologie en stroke-units en diverse andere cardiologische poli’s en (thuis)zorginstellingen. Daarnaast zijn voltijd studenten van de Bachelor Verpleegkunde ook van harte uitgenodigd en sluit de NVHVV andere professionals niet uit.

Lidmaatschap NVHVV

Als NVHVV-lid bent u altijd goedkoper uit! Ook in de toegangsprijs voor CarVasZ. Voor slechts € 53,- per jaar bent u lid van de NVHVV, ontvangt u korting op deelname aan CarVasZ en CNE’s en ontvangt u bovendien vijf maal per jaar ons verenigingsblad Cordiaal. Daarnaast kunt u als lid kosteloos gebruik maken van het Kwaliteitsregister van de NVHVV. Voor niet-leden is dit wellicht een overweging om lid te worden van de NVHVV. Overtuig uw leidinggevende en geef aan dat u als NVHVV-lid dit congres niet mag missen. Alle informatie over een Lidmaatschap NVHVV kijk dan op de website: https://www.nvhvv.nl/over/lidmaatschap

Samenwerkingspartners NVHVV

De NVHVV werkt samen met de volgende partners: De Hartstichting, Harteraad, NVVC, NVVC Connect, NU’91, NVF, NVT, DCVA, NHV en Venticare en is lid van het Netwerk Nederland Rookvrij.

CONTACT ROIJÉ CONGRESSEN

A.J. Ernststraat 595-D
1082 LD Amsterdam
020 - 3300941
carvasz@roijecongressen.com