Inschrijven

De inschrijving voor CarVasZ 2024 is nog gesloten.

Gelieve bij uw inschrijving aan te geven aan welke sessies u wilt deelnemen (inschrijving op volgorde van binnenkomst). Inschrijving tegen gereduceerd tarief is mogelijk tot en met 1 oktober 2024. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving via e-mail. De toegangsbadge wordt op locatie uitgereikt.


Bij uw inschrijving dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden congresdeelnemers, klik hier om deze te lezen.
Mocht u een vraag of opmerking hebben over CarVasZ 2024, dan kunt u een e-mail sturen naar: carvasz@roijecongressen.com.

Inschrijfkosten 

Tijdens het inschrijven kunt u een keuze maken uit de volgende opties:

Inschrijven tot en met zondag 13 oktober
Leden NVHVV n.n.t.b.
Niet-leden NVHVV n.n.t.b.
V-bachelor Verpleegkunde student n.n.t.b.
Inschrijven vanaf maandag 14 oktober
Leden NVHVV n.n.t.b.
Niet-leden NVHVV n.n.t.b.
V-bachelor Verpleegkunde student n.n.t.b.

Betaling

Betaling voor CarVasZ 2024 is alleen mogelijk via iDeal. Nadat u op inschrijven heeft geklikt gaat u door naar een beveiligde pagina om de betaling direct te voldoen. U ontvangt per e-mail een inschrijfbevestiging en uw factuur.

Let op; wanneer een referentie- of PO nummer op de factuur dient te worden vermeld om deze te kunnen declareren, vraag dit nummer dan eerst aan zodat u deze kunt invullen op het inschrijfformulier en zodoende op de factuur vermeld krijgt.

ANNULERING
Bij annulering voor of op 22 oktober 2024 geldt dat uw betalingsverplichting komt te vervallen behoudens een bedrag van € 35,- administratiekosten. Bij annulering na deze datum bent u het totaalbedrag verschuldigd.

CONTACT ROIJÉ CONGRESSEN

A.J. Ernststraat 595-D
1082 LD Amsterdam
020 - 3300941
carvasz@roijecongressen.com